Geniş Altyazı Arşiv
+6
martikanadi
aXed_mind
Sevimli Hırsız
Brightblade
bedifeci
kikoushi
10 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geniş Altyazı Arşiv
Arkadaşlar geçenlerde keşfettiğim bir site burası, sitenin dili ingilizce değil(altyazıların hepsi ingilizce ama^^) ama altyazıları indirmek oldukça basit, üye falan da olmanız gerekmiyor, özellikle çeviri yapacak fakat, hazır ingilizce altyazılara sahip olmayan arkadaşlara çok yararı olacaktır, veya raw indirip izlemek isteyenlere... Neyse SİTEDE oldukça büyük bir ingilizce anime altyazı arşivi var, umarım işinize yarar ^^ Nasıl yükleneceğini anlamayan olursa yazsın, yardımcı olmaya çalışayım
En son kikoushi tarafından Cuma 26 Haz. 2009 - 14:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Geniş Altyazı Arşiv
Önemli bir araştırma .Eline sağlık yararlı bir site girip 1-2 tane anime alt yazısı indirdim.Meraklı olanlar alt yazı çalışması yapmak isteyenler için iyi bir kaynak
sağolasın yav caner.. cidden böyle bir site ilaç gibi geldi dur biraz arşiv yapayım cidden...
İkinize de rica ederim, bence de çok önemli bir kaynak, iyi yararlanmalar ^^
animeaddicts.hu = hungary'nin hu'su dimi? walla ben şu an indirme işlemini çözebildiimi znnetmiorum ama deniorum tabe..
aXed_mind- Admin
- Yararlılık Puanı : 1317
Hobi : Serbest Çağrışım..
Lakap : Orkidm var en zor gnümde,Pilav yerim Sarıyer'de,Bacağma dolarm kariyeri de,Çocuk da yparm bariyer de
çözdüm we çok teşekkür ederim..
P.S.= yapımda we yayında emeği geçen herkesten flood için özür dilerim..
P.S.= yapımda we yayında emeği geçen herkesten flood için özür dilerim..
aXed_mind- Admin
- Yararlılık Puanı : 1317
Hobi : Serbest Çağrışım..
Lakap : Orkidm var en zor gnümde,Pilav yerim Sarıyer'de,Bacağma dolarm kariyeri de,Çocuk da yparm bariyer de
Aradım aradım bulamadım ... Sağol goku... Shinigami bo Balladın ingilizce altyazısını arıyorum ama burada çıkanlar altyazıya benzemiyor hiç ...
martikanadi- V.I.P
- Yararlılık Puanı : 15
Hobi : Anime :),
Goku süper paylaşım bu sitelri nasıl buluyorsun anlamdım ben 2 senedidr dragonball Z'nin alt yazılarını arıyorum sen ise tık elinde koymuş gibi en yararlı siteleri buluyorsun
Sercan- Yararlılık Puanı : 104
Rica ederim, ben de az aramamıştım ama biraz şans da işin içine girince bulunabiliyor
yihaaaaa süper makbule geçti arigatoo gozaimasu
gothness- Yararlılık Puanı : 44
poff keşke ingilizce olsaydı hiç bir şey anlamadığım için indiremedim yardımcı olurmusun bana
gothness- Yararlılık Puanı : 44
benim çok isime yaradi çok saol arkadasla eyeshield 21 i çeviriyorduk ama 18den sonrasi ingilizce yok burda buldum 90 a kadar super paylasim.
1 sayfadaki 1 sayfası