Michiko to Hatchin
+19
KanameVamp
KurbağaPrens
aXed_mind
Dr.FrankenSteinRocks!
ozman
Voodoo_Baby
Kitiara
Hei_(BK201)
demokan36
Brightblade
[MetaL.countess]
(!!hate_or_love_it!!)
Teresa
hero_44
bLue-Dragon
rockchu
new_cellie
renJ
kikoushi
23 posters
4 sayfadaki 4 sayfası
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: Michiko to Hatchin
helal caner:) valla çok hızlısın, tebrik ediyorum... kaç bölüm olacakmış bu seir belli mi?
Ehühehe saol serkan Kaç bölüm olacağını bilmiyorum ama şu an hala yan hikayelerle uğraştığına göre, zorlama bir şekilde gidip de 12,13 bölümde bitmez gibi duruyor, ama görünürde şu an "tam" bir ana hikaye de yok işin ilginci, bu nedenle ben 24,26 falan olur diye düşünüyorum ama küçük bir ihtimal de olsa, belki kısa bir seri olarak da çıkabilir karşımıza
hımm, zatn sen 26 bölümlük serilere alışıksın caner; 26 olsun doya doya seyredelim:D
Hemen indirmeye başlıyorum. Yalnız Fansub anasayfasına da 7. bölümün çıktığını yazsanız güzel olacak. Hani şu yeni bölüm çıkınca dönmeye başlayan yuvarlak şükela şeyler var ya, onların içine.. Bir de anasayfadan fansub bölümüne link vardı eskiden, şimdi iki saat arıyorum, o link geri dönse tam süper olacak.
Kiti, fansub sayfasını yeniden düzenliyorum, orası çok büyük ihtimalle bayağı bir değişecek, o nedenden dolayı pek dokunmayayım dedim aslında XD Yeni fansub sayfası dönünce anasayfaya o link de yeniden eklenecek. ^^
8. bölüm eklenmiştir, 9. bölüm de yakın bir zamanda gelecektir, şimdilik keyifle izleyin anacım XD Go go michikoooo!!! XD
Çok güzel bir bölümdü eline sağlık çok beğendiğim bir çeviri grubu oldunuz ve çevirdiğiniz serileri hep sizden takip edeceğim, tekrar teşekkürler, elleriniz dert görmesin
KanameVamp- Yararlılık Puanı : 0
ne güzel bi yorum bu böyle XDXD mutlu oldum..
caner adminim, ellerine sağlık yeni bölüm için..
caner adminim, ellerine sağlık yeni bölüm için..
aXed_mind- Admin
- Yararlılık Puanı : 1317
Hobi : Serbest Çağrışım..
Lakap : Orkidm var en zor gnümde,Pilav yerim Sarıyer'de,Bacağma dolarm kariyeri de,Çocuk da yparm bariyer de
Ben yeni bölüm çıakr çıkmaz atlıyorum zaten Yalnız bu aralar komedi unsurunu bayağı geriye attılar gibime geliyor. İlk bölümün heyecanını da özledim. :(
Slam Dunk'a daldım unuttum bunu Ellerine sağlık Preeens hemen indiriom
Voodoo_Baby- Yararlılık Puanı : -2
9 eklendi, 10'un da çalışmalarına bir aksilik olmazsa bugün başlayacağım, iyi seyirler,
Dip: Kapanış şarkısında bir cümle uf olmuş, ben de upload ederken fark ettim, sırf onun için de uğraşmak istemedim, tekrar göm, onları upload et falan derken bir 5-6 saati alırdı ^^
Dip: Kapanış şarkısında bir cümle uf olmuş, ben de upload ederken fark ettim, sırf onun için de uğraşmak istemedim, tekrar göm, onları upload et falan derken bir 5-6 saati alırdı ^^
saol Caner biliyo musun bilmiyorum ama anime 22 bölümmüş duyurulur
bLue-Dragon- Admin
- Yararlılık Puanı : 639
Hobi : Msn-Pc-Anime
Evet duymuştum Özkan, bakalım şu an için hızı iyi gibi, ama ana hikaye umarım sadece Hiroshi olmaz :/
ellerine sağlık canerim..
aXed_mind- Admin
- Yararlılık Puanı : 1317
Hobi : Serbest Çağrışım..
Lakap : Orkidm var en zor gnümde,Pilav yerim Sarıyer'de,Bacağma dolarm kariyeri de,Çocuk da yparm bariyer de
10. bölüm eklenmiştir. Artık Zero-raw'larını değil de, mp4 halinde çıkan başka rawları aviye çevirerek ve daha sonra da onlara gömerek animemizin çevirilerini vermeye devam edeceğim. Çünkü bu bölümde gördüm ki, zero-raw'ların kalitesi yeteri kadar iyi değil, ben de boyutları 270-280 mb olacak şekilde ayarladığım, bir aksilik çıkmazsa da bu versiyonlara göre gömmeye devam edeceğim.
Bir de bu 10. bölüm için bir not; çevirileri BSS'ye göre yapıyorum, fakat bu bölümün sonunda onlar bir kelimeyi çevirmeyi unutmuşlar. "Keibu" diyor bizim asistan bence %100, fakat yine de kimseye yanlış bir çeviride bulunmamak için orayı boş bıraktım. Yine de sadece "amirim" dediğini düşünüyorum ben son sahnede, zaten hiç de önemi olmayan bir sahne ama yine de çevirilerin doğruluğu bakımından sizlere hala %100 güvence vermeye devam edebilmem için böyle bir noktayı da belirtmem gerekiyordu. Ne de olsa bizim grubumuzun en önemli özelliği çevirilerimizin son derece doğru olması, atmasyon tutmasyonun asla olmamasıdır.
Çeviriyi dün gece yaptım, bu sabah gömüp upload ettim. Biliyorsunuz son zamanlarda çok pc başına geçemedim, gecikme için kusura bakmayın. Herkese iyi seyirler, yorumlarınızı esirgemeyi unutmayınız efem.
Bir de bu 10. bölüm için bir not; çevirileri BSS'ye göre yapıyorum, fakat bu bölümün sonunda onlar bir kelimeyi çevirmeyi unutmuşlar. "Keibu" diyor bizim asistan bence %100, fakat yine de kimseye yanlış bir çeviride bulunmamak için orayı boş bıraktım. Yine de sadece "amirim" dediğini düşünüyorum ben son sahnede, zaten hiç de önemi olmayan bir sahne ama yine de çevirilerin doğruluğu bakımından sizlere hala %100 güvence vermeye devam edebilmem için böyle bir noktayı da belirtmem gerekiyordu. Ne de olsa bizim grubumuzun en önemli özelliği çevirilerimizin son derece doğru olması, atmasyon tutmasyonun asla olmamasıdır.
Çeviriyi dün gece yaptım, bu sabah gömüp upload ettim. Biliyorsunuz son zamanlarda çok pc başına geçemedim, gecikme için kusura bakmayın. Herkese iyi seyirler, yorumlarınızı esirgemeyi unutmayınız efem.
emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma teşekkürler.
nolimit080- Yararlılık Puanı : 1
bu seriyi çevirdiğiniz için gerçekten teşekkürler güzel bir anime emeğinize sağlık
bluemeer- Yararlılık Puanı : 0
Diğer bir fansub sitesinde 11.bölüm yayınlandı..
Ben sizden takip ediyorum, yeni bölüm ne zaman yayınlanır...
Ben sizden takip ediyorum, yeni bölüm ne zaman yayınlanır...
bonjour- Yararlılık Puanı : 12
Hobi : Anime - Uydu
bu animede her şey çok gerçekçi michikonun yüzü dağıldı resmen vay be ne kadınmış!böyle bir kadın için her şey yapılır.
ozman- Yararlılık Puanı : 81
Hmm, tamamen kişisel sorunlar ve okul nedeniyle(projeler üst üste bindi T_T)anime izlemek de bile zorluk çeker oldum, içinde olduğum projelerdeki yavaşlamalar da bu nedenden dalayı, ayrıca, kimin ne kadar hızlı çevirdiği beni tanıyanların da bildiği üzere benim çevirilerimi hiç etkilemeyen bir durumdur. Neyse, yeni bölümün ne zaman geleceğine dair söz vermeyeyim, ne de olsa okul işlerinde ne olacağı konusunda hiçbir fikrim yok. Yeni bölümler kesin olarak çıkacak, en azından bırakmayacağım kesin ^^
Verdiğin bilgi için teşekkürler..
bonjour- Yararlılık Puanı : 12
Hobi : Anime - Uydu
saol cok güzel olmuş fakat sadece altyazıda bize sunsan sevinirim video var fakat yeniden indirmek zorunda kalıyom lütfen yardımcı olun altyazıya cevirirken sadece birde altyazı yanında sunarsanız daha iyi olur şimdiden saollun başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar
kartal1910- Yararlılık Puanı : 0
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
4 sayfadaki 4 sayfası