Merhaba
+7
fright32
Natulcien
uredan
IIchigoo
pottırrr
kikoushi
sakuco
11 posters
:: Anime-Up Genel :: Kimsin sen?!
1 sayfadaki 1 sayfası
Merhaba
Merhaba ben Meltemi Fate Stay Night çevirileri sayesinde siteyi buldum, herkesle tanıştığıma da memnun oldum ^^
sakuco- Yararlılık Puanı : 0
Geri: Merhaba
Hoşbulduk, ilginiz için teşekkürler, birden şaşırdım
Hoşgeldin Meltem..
bLue-Dragon- Admin
- Yararlılık Puanı : 639
Hobi : Msn-Pc-Anime
Hoşgeldin Meltem(Anime izleyen ne kadar fazla kız varmış yahu )
!!!BuRaK!!!- Yararlılık Puanı : -19
!!!BuRaK!!! demiş ki:Hoşgeldin Meltem(Anime izleyen ne kadar fazla kız varmış yahu )
Benim de gözlemim zaten "gerçek" anime izleyenlerin %60'ını falan kızların oluşturduğu yönünde ^^
Bu oran epey fazla ben bi naruto shippuuden'i bitireyim hele:D
!!!BuRaK!!!- Yararlılık Puanı : -19
Goku demiş ki:!!!BuRaK!!! demiş ki:Hoşgeldin Meltem(Anime izleyen ne kadar fazla kız varmış yahu )
Benim de gözlemim zaten "gerçek" anime izleyenlerin %60'ını falan kızların oluşturduğu yönünde ^^
Kız gücüüü!! Nihohhaha!! Bu arada Meltem *sakuco* Mikami'nin *sakujo* lafından mı geliyor? ^^
Natulcien- Yararlılık Puanı : -9
Tekrar herkese hoşbulduk *baya bir hoşbulduk dedim sanki * Ve evet mikaminin "sakujo"suna (aslında "sakuco" demesine^^) hastayım, o bölümü daha doğrusu o sahneyi falan oturup sürekli izlerim, aslında son bölümdeki çizimleri baya bir iğrençti,, ama onun dışındaki yerlerde süperdi, yine de köklü hayranıyımdır kendisinin her ne olursa ve olduysa! farketmez:yehhu:
Yuppi bir Mikami hayranı daha!! ^^
Ben onun *sakujo* dediğini sanıyorum, çünkü livejournal'dan bulduğum, Mikami iconlarının sözlü olanlarının hepsinde "sakujo" yazıyor. Okunuşu biraz daha c'ye kaçsada, japonca ifadelerin latin alfabesine dökülmesi *bunun birde teorik ismi vard.* sonucunda j olarak yazılıyor bildiğim kadarıyla.
Daha Mikami iconu var bende ama, sakujo yazanlar bu kadar. Diğerleri sözsüz. ^^
Ben onun *sakujo* dediğini sanıyorum, çünkü livejournal'dan bulduğum, Mikami iconlarının sözlü olanlarının hepsinde "sakujo" yazıyor. Okunuşu biraz daha c'ye kaçsada, japonca ifadelerin latin alfabesine dökülmesi *bunun birde teorik ismi vard.* sonucunda j olarak yazılıyor bildiğim kadarıyla.
Daha Mikami iconu var bende ama, sakujo yazanlar bu kadar. Diğerleri sözsüz. ^^
Natulcien- Yararlılık Puanı : -9
Hoşgeldin Meltem umarım ii vakit geçirirsin
new_cellie- Süper Moderatör
- Yararlılık Puanı : -29
Son olarak bir hoşbulduk daha diyeyim, ayrıca natulcien senin de mikami hayranı olduğuna çok sevindim, her ne kadar sakujo olsa da aslı ben onu ilk anladığım şekli olan sakuco'yla bağrıma bastım benimsedim XD
:: Anime-Up Genel :: Kimsin sen?!
1 sayfadaki 1 sayfası