geldim, geldim =D
+3
LuluNatu
elenium
kanade
7 posters
:: Anime-Up Genel :: Kimsin sen?!
1 sayfadaki 1 sayfası
geldim, geldim =D
Selam millet, nasılsınız ? D:
Ben Maide, bir sınav haftasını geride bırakıp bir diğerini karşılama sürecindeki yorgun insan :D (Evet, Maide, hani gerçek ismim bu, garip biliyorum ama gerçek :D ) Jigoku Shoujo, Nana, Kenshin, F/SN, xxxHolic ... vesaire vesaire sevdiğim animeler ; Fairy Tail, Bitter Virgin, Koukou Debut, Fruits Basket ... sevdiğim mangalar. Shoujo izlemeyi severim, hele şu günlerde zihnimi yoracak animelerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. Şu sıralar Kimi ni Todoke, Hakushaku to Yousei, La Corda D'oro, Fruits Basket izlemekteyim. Manga olarak da en son Blazer Drive ve xxxHolic ' e başladım.
Kendim hakkında ne söylemem gerekir bilmiyorum, zamanla tanırsınız zaten^^ Almancayla başım belada, İngilizceyle de kardeş kardeş geçindiğimizi söyleyemem :D Okumak ve yazmak vazgeçilmezimdir. Uzun bir aradan sonra yeniden keman çalmaya başladım. Pek fazla boş vakti olan biri de değilimdir, malum ÖSS belası ( + C1 sınavı belası TT__TT ) Neyse, birlikte güzel vakit geçirmek dileğiyle ^^
Ben Maide, bir sınav haftasını geride bırakıp bir diğerini karşılama sürecindeki yorgun insan :D (Evet, Maide, hani gerçek ismim bu, garip biliyorum ama gerçek :D ) Jigoku Shoujo, Nana, Kenshin, F/SN, xxxHolic ... vesaire vesaire sevdiğim animeler ; Fairy Tail, Bitter Virgin, Koukou Debut, Fruits Basket ... sevdiğim mangalar. Shoujo izlemeyi severim, hele şu günlerde zihnimi yoracak animelerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. Şu sıralar Kimi ni Todoke, Hakushaku to Yousei, La Corda D'oro, Fruits Basket izlemekteyim. Manga olarak da en son Blazer Drive ve xxxHolic ' e başladım.
Kendim hakkında ne söylemem gerekir bilmiyorum, zamanla tanırsınız zaten^^ Almancayla başım belada, İngilizceyle de kardeş kardeş geçindiğimizi söyleyemem :D Okumak ve yazmak vazgeçilmezimdir. Uzun bir aradan sonra yeniden keman çalmaya başladım. Pek fazla boş vakti olan biri de değilimdir, malum ÖSS belası ( + C1 sınavı belası TT__TT ) Neyse, birlikte güzel vakit geçirmek dileğiyle ^^
kanade- Yararlılık Puanı : 17
Geri: geldim, geldim =D
Hoşgeldin Maide, beraber iyi vakit geçiririz umarım Keman çalıyormuşsun şimdiden sevdim seni
elenium- *elenium*
- Yararlılık Puanı : 2171
Hobi : ANİMEEEE!!
Hoşbulduk ^^
kanade demiş ki: Almancayla başım belada, İngilizceyle de kardeş kardeş geçindiğimizi söyleyemem Okumak ve yazmak vazgeçilmezimdir. Uzun bir aradan sonra yeniden keman çalmaya başladım.
haaaauuuuuuu keman!!
Almanca görüyorum ben de zor ama eğlenceli
Fairy Tail i ben de çok severim. Fruits Basket i de sevdim, yeni başlamıştım ona.
kocaman kocaman hoşgeldin Sınavlarında başarılar.
LuluNatu- Yararlılık Puanı : 3880
aaa nerden hatırlıyorum diyodum tabiki animemangandan hoşgeldin maide^^.almancaya ben ilkokul 4.sınıfta başladım geçen seneki lisemdede almanca vardı ama şimdi kurtuldum tekrar hoşgeldin.iyi vakit geçireceğinden hiç şüphen olmasın
@Lulu, hoşbulduk, teşekkürler (:
@Mahlas, kimleri görüyorum :D Hoşbulduk ^^ Sen kurtulmuşsun, darısı benim başıma diyeceğim ama bir işe yaramayacak ne de olsa ^^"
@Mahlas, kimleri görüyorum :D Hoşbulduk ^^ Sen kurtulmuşsun, darısı benim başıma diyeceğim ama bir işe yaramayacak ne de olsa ^^"
En son kanade tarafından Perş. 3 Ara. 2009 - 18:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ooo biz bu sitenin müdavimiyiz .ya sen bi de beni düşün ama 4 den 10a kadar 7 yıl mı 8 yılmı ne onu hesaplayamadım benim kuzenimin bi arkadaşı cağaloğlundan mezun çocuğun almancaya demediği kalmadı beterinde beteri varmış yani
Ben de Cağaloğlundayım ve Almancaya sövdüğüm kadar Amerika'ya sövmüyorum :D
aaa susun bakiim, babanız mı gördü be almanca gibi dili Gayet güzel bi dil tamam mı, zor olduğunu kabul ediyorum ama...
Evet, ben de avatardan direkt "aa animemanganda vardııı" demiştim. Doğru da tahmin etmişim dimek. İmzamdaki kocaman yazıdan da anlaşılacağı gibi o sitede resurgam nickiyle varım.
Gelecek yıl benim de cağaoğluna gidebilme ihtimalim vardı, ama annem yırttı bitirdi o ihtimali
Bir daha hoşgeldin
Evet, ben de avatardan direkt "aa animemanganda vardııı" demiştim. Doğru da tahmin etmişim dimek. İmzamdaki kocaman yazıdan da anlaşılacağı gibi o sitede resurgam nickiyle varım.
Gelecek yıl benim de cağaoğluna gidebilme ihtimalim vardı, ama annem yırttı bitirdi o ihtimali
Bir daha hoşgeldin
Pardon ama Almanca hakkında liseye gitmeden önce ben de gayet "olumlu" düşünüyordum, ama inan bana fikirlerin bir andan 180 derecelik bir dönüş yapıyor ^^ Onca Öss zırvalığının yanında bir de Almanca'ya çalışmak, üstüne üstlük bir de bunun stresi ( daha ilk günden bu okula gelip C1 alamazsanız ..... tekisiniz deniliyor =D ), baskısı her gün Almanca'dan ikişer üçer adım uzaklaşmana neden oluyor. Gel Cağaloğluna ya, niye gelemiyorsun D:
Sadece dil seçebilirsem gelebilirim, dil seçmeme izin vermiyor ailem bu sene tm seçtim. 11. sınıfta değişiklik yapabiliyorsun ya işte ondan.
Bilmem, biz geçe sene 12 saat almanca görüyorduk haftada, çok da mutluydum ama bizim hocalar da iyiydi, bu biraz da öğretmene bağlı bir şey.
Çok korkuyorum ya bu sene A2 sınavı mı ne olcaz
Bilmem, biz geçe sene 12 saat almanca görüyorduk haftada, çok da mutluydum ama bizim hocalar da iyiydi, bu biraz da öğretmene bağlı bir şey.
Çok korkuyorum ya bu sene A2 sınavı mı ne olcaz
Korkma alan tanıdıklarım var, o kadar da korkunç bir olay değil o ^^ (bizim zamanımızda vermiyorlardı bize TT__TT ) Hangi lisedesin ki sen ? Bu arada başlık msn e döndü D:
@lulu
lulu-chan niye cağaloğluna gitmek istiyorsun (nedenini biliyorum ama bir daha sorayım ) bizim lise varken oraya gidilir mi (gerçi bizim liseye gelsen sınıftakiler senden bir yaş büyük olucak ama bir şey olmaz )
@maide
diğer tanıtım başlıklarındada böyle oldu, gelecekteki topiclerde de böyle olur alışırsın zamanla
lulu-chan niye cağaloğluna gitmek istiyorsun (nedenini biliyorum ama bir daha sorayım ) bizim lise varken oraya gidilir mi (gerçi bizim liseye gelsen sınıftakiler senden bir yaş büyük olucak ama bir şey olmaz )
@maide
diğer tanıtım başlıklarındada böyle oldu, gelecekteki topiclerde de böyle olur alışırsın zamanla
elenium- *elenium*
- Yararlılık Puanı : 2171
Hobi : ANİMEEEE!!
@maide: gaziosmanpaşa anadolu lisesi. Sizin lisede benim tanıdığım vardı, mezun olmuşlardan. Şükran diye, tanıyor musun? şimdi galatasaray üniversitesinde.
@elencim: sizin liseye gelme şansım yok maalesef, sizin lise almanca değil çünkü Zaten cağaloğlu iyi bir lise, o yüzden gitmek iyi olabilirdi de kendi lisemden de memnunum o yüzden çok umursamadım oraya gitmediğime
@elencim: sizin liseye gelme şansım yok maalesef, sizin lise almanca değil çünkü Zaten cağaloğlu iyi bir lise, o yüzden gitmek iyi olabilirdi de kendi lisemden de memnunum o yüzden çok umursamadım oraya gitmediğime
Ana baba gününe çevirmişsiniz ortalığı .ya lulu sen merak etme kapı gibi ben varım yardım ederim
sağ ol veysel hep arkamdasın
hosgeldın...
hythloth- hythloth
- Yararlılık Puanı : 614
Şükran, hayır tanımıyorum..
Bu arada hoşbulduk ^^
Bu arada hoşbulduk ^^
LuluNatu demiş ki:sağ ol veysel hep arkamdasın
Eğitim şart.
Eğitime hep destek tam destek!!
Bu arada tekrar hoşgeldin Maide
kuru bir hoşgeldin olacak ama vakit dar sonra telafi ederiz şimdilik hoşça geldin maide XD
melancholyoftherain- Yararlılık Puanı : 2312
Hobi : Fotoğraf
Hoşbulduk ^^
Aaaa kimleri görüyorum maide burada Hoşgeldin maidecim.
Korkmayın başlık kısmı tanışma nasıl olsa sohbet ede ede kaynaşın
Korkmayın başlık kısmı tanışma nasıl olsa sohbet ede ede kaynaşın
bLue-Dragon- Admin
- Yararlılık Puanı : 639
Hobi : Msn-Pc-Anime
Hoşbulduk Özkancım, kırmızı pek bir yakışmış
:: Anime-Up Genel :: Kimsin sen?!
1 sayfadaki 1 sayfası