Ben geldim
5 posters
:: Anime-Up Genel :: Kimsin sen?!
1 sayfadaki 1 sayfası
Ben geldim
Ben -yæv$@K péTrO- aranıza yeni katıldım animeden kasıt hentai hayranıyım burak2852 ile akrabayız kndisi yeğenmdr we abazadr (bnm kdr olmnsada ) neyse hoş geldim işte 2 miz hentai çewircez grup yapmak isteyen warsa bna pm atsın inş siteyi yeniden canladrcazzz burak2852'nin bazı fikirleri var
_-yæ$@K péTrO-_- Yararlılık Puanı : 3
Geri: Ben geldim
öncelikle ikiniz de hoş geldiniz, sonracıma efendim şu bahsettiğiniz
çeviri pek de kolay değildir. mesela "grup yapmak" değil, "grup kurmak" diye
açıklama yapmalısınız ya da herkesin anlayabileceği düzgün harfler ile yazmalısınız. yani "çewircez" değil "çevireceğiz" ya da hadi biraz daha günlük yazım dili kullanarak "çevircez" yazacaksınız, noktalama işaretleri kullanacaksınız v.s. neyse size kolay gelsin...
çeviri pek de kolay değildir. mesela "grup yapmak" değil, "grup kurmak" diye
açıklama yapmalısınız ya da herkesin anlayabileceği düzgün harfler ile yazmalısınız. yani "çewircez" değil "çevireceğiz" ya da hadi biraz daha günlük yazım dili kullanarak "çevircez" yazacaksınız, noktalama işaretleri kullanacaksınız v.s. neyse size kolay gelsin...
melancholyoftherain- Yararlılık Puanı : 2312
Hobi : Fotoğraf
Zaten yazıyı ben yazicam merak etme;)
burak2852- Yararlılık Puanı : 61
belki de yazıyı sen "yazican" diye merak ediyorumdur
edit: neyse benim için değişen birşey yok takılın siz...
edit: neyse benim için değişen birşey yok takılın siz...
melancholyoftherain- Yararlılık Puanı : 2312
Hobi : Fotoğraf
Yav şimdi yazmaya eriniyorum.Elbet çeviriki yaparken elimizden gelen titizliği göstericez
Hoşgeldin ^^
Siteyi canlandırmak için çaba göstermeniz çok güzel. Ama zaten bir manga çevirisiyle uğraşıyoruz ve admini olmadığı için biz istediğimiz kadar çeviri yapsak da her şeye yetkimiz yok ve siteyi canlandırmak için bir şeyler yapmayı önceden de düşündük. Ama olacak gibi değil, admin olmadan hiçbir şey olmaz. Zaten sitenin domain süresi doluduğunda kapanacakmış site büyük ihtimalle.
Siteyi canlandırmak için çaba göstermeniz çok güzel. Ama zaten bir manga çevirisiyle uğraşıyoruz ve admini olmadığı için biz istediğimiz kadar çeviri yapsak da her şeye yetkimiz yok ve siteyi canlandırmak için bir şeyler yapmayı önceden de düşündük. Ama olacak gibi değil, admin olmadan hiçbir şey olmaz. Zaten sitenin domain süresi doluduğunda kapanacakmış site büyük ihtimalle.
LuluNatu- Yararlılık Puanı : 3880
Ben diyorumki yeni site mi açsak???animeupdaki online olan herkes
admin olur.Bol admin oldugu için site düzeni iyi olur ve fazla konu olur
admin olur.Bol admin oldugu için site düzeni iyi olur ve fazla konu olur
yæv$@K péTrO evirip çevirdim ama bi şey çıkmadı, ne demek bu Umarım iyi vakit geçirirsin, hoşgeldin ^^
NOT: Bu arada burak, akraban bile kendini tanıttı en azından sen de kendini tanıtsan bize çok güzel olucak
NOT: Bu arada burak, akraban bile kendini tanıttı en azından sen de kendini tanıtsan bize çok güzel olucak
elenium- *elenium*
- Yararlılık Puanı : 2171
Hobi : ANİMEEEE!!
Ben Burak'ım tamam yeter yani bu arada yæv$@K péTrO'nun tükçesi:Yavşak Petro
:: Anime-Up Genel :: Kimsin sen?!
1 sayfadaki 1 sayfası